Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitget’ten Merkeziyetsiz Kripto Para Cüzdanına 30 Milyon Dolarlık Yatırım

Kripto para borsası Bitget, Asya’nın en büyük merkeziyetsiz kripto para cüzdanı BitKeep’e 30 milyon dolar yatırım yaparak şirketin çoğunluk hissedarı oldu. 

Bitget tarafından yakın tarihte yapılan bir basın açıklamasında, kripto para cüzdanı BitKeep’e 300 milyon dolar değerleme üzerinden 30 milyon dolar ek yatırım yapıldığına yer verildi. Yapılan bu yatırım ile çoğunluk hissedarı konumunu elde eden Bitget, BitKeep’i çoklu blokzinciri işlemlerinin güvenliğini ve istikrarını sağlamak için borsaya entegre olarak kullanacağını açıkladı.

Bitget tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

BitKeep’e yapılan yatırım, iş alanımızı cüzdan sektörüne genişleteceği ve yerel depolama hizmetleri sunmamıza yardımcı olacağı için önemli bir hamleyi temsil ediyor.

BitKeep’in işletme müdürü Moka Han, konuyla ilgili açıklamasında söz konusu yatırımın geniş kapsamlı bir anlaşma olduğuna değindi:

Bitget ile sağlanan yatırım anlaşması sadece finansal değil aynı zamanda teknik destek anlamına da geliyor. Yaklaşık 9,5 milyon kullanıcıyla Asya’daki en büyük web3 cüzdanı olarak böyle bir ortaklıktan memnuniyet duyuyoruz.

2018 yılında kurulan BitKeep, geçen yıl Dragonfly Ventures tarafından yönetilen bir finansman turunda 100 milyon dolar değerleme ile 15 milyon dolar toplamıştı.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle son 24 saat içerisinde %11,3‘lük yükseliş sergileyen Bitget Token (BGB) yazım esnasında 0,426 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!