Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistler Bitcoin’i Yorumladı: Yeni Bir Yükseliş Kapıda Mı?

Lider kripto para birimi Bitcoin 18 Şubat tarihi itibariyle ciddi bir ivme yakaladı ve 4.000 doları aştıktan sonra 3.900 dolar seviyesinde duruldu. Ethereum ve EOS gibi kripto para birimleri de Bitcoin gibi ciddi yükseliş yaşadı ve piyasa kısa sürede milyarlarca dolarlık toplam piyasa hacmi elde etti.

Geçtiğimiz Pazartesi günü yaşanan Bitcoin ticari hacmi, Skew Markets isimli kripto para yatırım analiz firması tarafından elde edilen verilere göre uzun süredir tek bir günde görülmemiş derecede büyük bir seviyeye ulaştı.


Louis J.D Curran isimli kripto para analisti 20 Şubat tarihinde de BTC/USD paritesinde 2017 yılında Bitcoin’in 20.000 dolara çıktığındaki tarihten bile çok daha yüksek bir ticari hacme ulaşıldığını vurguladı. Curran’ın yanı sıra eToro’nun önde gelen analisti Mati Greenspan Bitcoin’in çeşitli platformlardaki ticari hacminin 35 milyar dolara çıktığını ve bu seviyenin geçtiğimiz yılın Nisan ayından beri görülmemiş olduğunu dile getirdi.

Buna benzer bir açıklama yapan Kanada tabanlı Bitcoin analisti Kevin Rooke de, Bitcoin’in geçtiğimiz Pazartesi günü 10 milyar dolar üzeri hacme ulaştığını ve bu durumun geçtiğimiz yılın Mayıs ayından beri elde edilen en kuvvetli yükseliş olduğunu ifade etti.

Fundstrat’ın tecrübeli ve ünlü ismi Tom Lee de, bugün katıldığı konferansta oldukça umut veren açıklamalarda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment