Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistler Uyardı: Bitcoin Fiyatı 9 Bin Doların Altına Düşebilir

Bitcoin fiyatı dünden beri 9 bin 300-9 bin 500 dolar aralığında seyrediyor. Fakat bazı analistler BTC’nin kısa süre içerisinde düşüşe geçebileceğini düşünüyorlar.

Bitcoin fiyatının geçtiğimiz günlerde 9 bin 100 dolara kadar düşmesi birçok yatırımcıyı endişelendirdi. Konuyla ilgili paylaştığımız bir yazıda bunun Bitcoin için önemli bir bölge olduğundan bahsetmiştik.

Bitcoin şu anda bu bölgenin üstünde, 9 bin 500 dolar seviyesine yakın bir yerde duruyor. Bazı isimler Bitcoin’in yeterli ivmeyi kazanması halinde 10 bin 500 dolara doğru ilerleyebileceği görüşündeler. Fakat bazı isimler fiyatın 9 bin doların altına da düşebileceğini söylüyorlar.

Düşüş Gelebilir

Popüler kripto para analistlerinden Cantering Clark gece saatlerinde Bitcoin ile ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaştığı grafikte 8 bin 900 dolara işaret eden Clark, Bitcoin’in yeniden 9 bin doların altına inebileceğini ifade etti. Fakat Clark Bitcoin’in bu düşüşten sonra yeniden yükselişe geçeceğine inanıyor.

Buna benzer bir yorum DonAlt’tan da geldi. ’Bitcoin fiyatı düşmez’ diyenlere seslenen DonAlt, Bitcoin’in şu anda %40’lık bir düşüş yaşamasının bile mümkün olduğunu söyledi. Bitcoin düştü mü ‘sert düşer’ diyen DonAlt, yine buna benzer bir düşüş göreceğimizi söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment