Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistlere Göre Bitcoin Almak İçin Doğru Zaman

Kripto piyasası belirsizliğini sürdürüyor. Bitcoin ve diğer kripto para birimleri sessiz sedasız bir yükseliş kaydetmiş olsa da konsolidasyon devam ettikçe sınırlı kalacak. Analistler bunun birikim yapmak için çok iyi bir dönem olduğu görüşündeler.

Bitcoin, hafta sonundan beri ilk kez bugün, saatlik hareketli grafiği incelendiğinde en yüksek seviyesine yani 9,830 amerikan dolarına ulaştı. Bitcoin bu hareketiyle yüzde üçlük bir kazanç elde etti. Bitcoin geçtiğimiz hafta güçlü bir direnç göstererek 10 bin dolar seviyesini görebilmişti.

Günlük grafik değişimleri, konsolidasyonun devam ettiğini göstermektedir. Analistler ve yatırımcılar genelde büyük hareketlerden önceki küçük yığılma hareketlerini gözlemlerler. Popüler analist Josh Rager, Bitcoin ve birkaç altcoin üzerinde tam olarak bu gözlemi gerçekleştiriyor.

“Büyük bir volatilite eksikliği ile işler sakinleşiyor. Bu durum bana, o zamanki kadar sakin olmasa bile, Bitcoin’in 4 bin doların altında olduğu zamanları hatırlatıyor. Bu gibi zamanlar Bitcoin ve birkaç altcoin için hedef koymak için doğru zamanlar. İçinde bulunduğumuz dönemden aylar sonra insanlar, tam da bu yavaşlamada harekete geçmiş olmayı dileyecekler.”

Aynı şeyler Bitcoin’in 4 bin doların altına düştüğü ilk üç ay için de söylenmişti ve sonra Nisan ayında yükselişe geçmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment