Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistten 2017’yi Anımsatan Tahmin: “Bitcoin 150 Bin Dolar Olacak”

Kripto para girişimcilerinden Simon Dedic Bitcoin fiyatının birkaç kat artacağını düşünüyor.

Kripto para piyasası Aralık 2017’de o zamana kadar hiç görülmemiş bir hızda büyüdü ve Bitcoin’in fiyatı bu süreçte 20 bin dolara kadar çıktı. Bu sırada Ethereum ve Litecoin gibi çeşitli kripto paraların da birkaç kat değer kazandıklarını gördük. Blockfyre’ın kurucusu Simon Dedic önümüzdeki süreçte buna benzer bir senaryoyla yeniden karşılacağımıza inanıyor.

Twitter hesabından paylaştığı gönderide piyasanın gidişatını değerlendiren Dedic, bazı kripto para fiyatlarının orta-uzun vadede birkaç kat artacağını söyledi. Özellikle Ethereum, Chainlink, Binance Coin gibi alternatif kripto paralara dikkat çeken Dedic Bitcoin için 150 bin dolarlık bir hedef koydu. Fakat kendisi bu tahmini yaparken herhangi bir tarih vermedi.

Dedic’in tahminlerine göre bu sefer 2017’dekinden biraz daha farklı bir boğa piyasasıyla karşılacağız. 2017’de çoğu altkoin değer kazanmış, bu da birçok yatırımcının yüzünü güldürmüştü. Fakat onun görüşlerine göre bu seferki ‘boğa koşusunda’ hepsinin değil de yalnızca sınırlı sayıda altkoinin değer kazandığını göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment