Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Kullanıcıya Tesla Cybertruck Hediye Edecek

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, yeni yaptığı açıklamaya göre yine bir kişiye Tesla Cybertruck marka ve model araç hediyesi edeceğini belirtti. Bugün yayınlanan açıklamada Kava kripto para biriminin vadeli işlem platformunda listelenmesi şerefine böyle bir adım atıldığı belirtildi.

Binance, Tesla Cybertruck Dağıtıyor

Binance tarafından duyurulan ödüllü yarışma 9 Haziran tarihinde başlayacak ve 16 Haziran tarihine kadar devam edecek. Kava alım satımında en yüksek ticari hacme ulaşan kullanıcı ise yarışmayı yani Cybertruck’ı kazanacak. Bunun yanı sıra diğer yatırımcılara da Cybertruck ücretine denk olan 27.800 dolarlık KAVA token’ı dağıtılacak. Ödülün kalan yarışmacılar arasında elde ettikleri ticari hacme göre adaletli bir şekilde dağıtılacağı belirtildi.

Binance bundan önce 2019 yılının Aralık ayında da Cybertruck hediyesi vermişti. Yarışmanın kazananı açıklansa da Tesla’nın hala ilgili aracı seri üretime almaması, kafaları karıştırmakta. Araçların ilk olarak 2021 yılının sonlarında piyasaya sürülebileceği belirtiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment