Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistten BTC, Binance Coin (BNB) ve ETH Yorumu

Sosyal medyada Crypto Michael adı ile tanınan analist Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) ve Ethereum (ETH) için yorumlarda bulundu. Koinlerin günlük grafiklerini inceleyen uzman yayınladığı video ile BTC, BNB ve ETH’nin yakın zamanda izlemesi beklenen rotaları da analiz etti.

Eylül ayından bu yana kripto para sektöründe yaşanan düşüş sonrası gözler koinlerin gelecek günlerdeki performanslarına çevrildi. İnternette Crypto Michael adı ile bilinen Hollandalı yorumcu ve trader Michael Van de Poppe, takipçileri için Bitcoin, Binance Coin ve Ethereum‘un gidişatını inceledi. Ünlü analist, Bitcoin cephesinde yaşanacak bir değerlenmenin altkoinler için %25 – %50 arası bir yükseliş getirebileceğini öne sürdü.

Bitcoin (BTC)

Crypto Michael Bitcoin’in yaşadığı düşüş sonrasında gözlerin CME boşluklarına çevrildiğinin altını çizdi. Bitcoin için 2 CME boşluğu olduğuna değinen analist, traderların bu boşlukları direnç ya da destek bölgeleri olarak gördüğünü ve ona göre alım-satım yaptığını söyledi. Michael, BTC’nin bu şekilde ilişki ile CME boşluklarına duyarlılık gösterdiğini belirtti.

İlk CME boşluğunun temmuz ayında, 9.700 dolar sularında olduğunu söyleyen analist buradan sonra bir yükseliş trendinin gözlemlendiğini vurguladı. İkincisinin ise geçtiğimiz gün 10.400 dolar civarlarında yaşanan CME boşluğu olduğunu ve bunun da trendin sonuna gelindiğinin bir işareti olduğunu söyledi.

binance-coin-bitcoin-cme
Videoda gösterilen CME boşlukları

Fakat Bitcoin’in tekrar bir yükseliş içine girmesi için 10 bin doların çok önemli bir destek bölgesi olduğunu savunan yorumcu, 10.300 doların da bir direnç bölgesi olduğunun açıkça görüldüğünü de ekledi. BTC’nin 10 bin dolara tutunması dahilinde düşüş trendinin son bulacağını düşünen Michael, sonraki hedeflerin kademeli olarak 10.600 dolar ve 11 bin dolar olabileceğini belirtti.

Michael bu yorumları yaptıktan sonra Bitcoin yeniden hızla düşmeye başladı ve 10 bin doları test etti. Michael BTC fiyatındaki bu ani düşüş ile de ilgili bir grafik paylaştı ve BTC’nin 10 bin dolar barajını muhafaza etmekte zorlandığını söyledi. Kendisi bu seviyenin altına inilmesi halinde bir sonraki durağın 9,600-9,800 dolar bölgesi olacağını açıkladı.

Binance Coin (BNB)

Crypto Michael, Binance Coin’in destek bölgesi olarak 18,6 dolara tutunarak buradan bir sıçrama gerçekleştirdiğini söyledi. Bu toparlanmanın ardından BNB, 21.5 dolara tutunmayı başardı ve değerini son 24 saat içerisinde 23.5 dolara kadar çıkardı. 23.5 dolar seviyesinin BNB için bir direnç bölgesi olduğunu belirten analist, son saatlerde BNB’nin buradan yeniden bir ret yiyerek 21 dolar bandına gerilediğini dile getirdi. Michael, BNB’nin 20 dolar altına düşmeden bir süre geçirebilmesi dahilinde yükselişin devam edebileceğini vurguladı.

Ethereum (ETH)

Michael van de Poppe’ye göre, son haftadaki düşüşünün ardından biraz daha toplanmış gözüken ETH yine bir düşüş ile destek noktalarından biri olan 315 dolar seviyesine geri döndü. Buradan sonra Ethereum fiyatının daha düz bir çizelgede seyrettiğini söyleyen analist, ETH’nin 355 dolar olan direnci yeniden denediğini dile getirdi. Fakat bu dirençten de bir reddedilme yaşayan ETH, 340 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Crypto Michael, Bitcoin’in 9.600 dolara doğru gerilemesi halinde ETH fiyatının 280 dolara kadar gerileyebileceğini söyledi.

binance-coin-ethereum-grafik
Crypto Michael’ın ETH için 280 barajını çizdiği grafik
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment