Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launcpool’un İlk Projesi Bella Protocol

Dünyanın lider kripto para borsası Binance, giderek büyüyen DeFi akımına kayıtsız kalamadı. Binance Launchpool’u kullanıcılarına açan borsa, bu yolla yatırımcıların yield farming yapmasına izin verecek. Launchpool’un ilk projesinin ise Bella Protocol (BEL) olacağı açıklandı. 

Merkeziyetsiz finans (DeFi) sektöründeki bazı projeler aracılığı ile yatırımcılara büyük kazançlar sağlayan yield farming uygulaması şimdi dünyanın en büyük kripto para borsasında boy gösterecek. Bir gün önce Binance’in resmi sitesinden yapılan duyuruya göre, borsa kullanıcıları artık Binance Launchpool aracılığı ile yatırımlarını değerlendirebilecekler.

Hem Bella Protocol’ün hem de Binance’in resmi Twitter hesapları üzerinden yaptığı açıklamaya göre kullanıcılar Binance’in kendi tokenları olan Binance Coin (BNB) ve Binance USD (BUSD) üzerinden ve ARPA Chain (ARPA) üzerinden yatırımlarını stake edebilecekler.

İlk Proje Bella Protocol (BEL) Olacak

Launchpool dahilinde kullanılacak ilk platform Bella Protocol (BEL) olacak. BEL protokolü kullanıcılara DeFi‘deki karmaşık yapı karşısında sadeleştirilmiş ve kullanımı daha kolay bir platform vadediyor. Yapılan açıklamaya göre kullanıcılar çarşamba gününden itibaren 30 günlük periyotta 3 ayrı likidite havuzu dahilinde yatırımlarını stake edebilecekler. Binance’in 16 Eylül itibarıyla BEL için 4 paritede listeleyeceği duyuruldu. Yaklaşık 1 hafta sonra Binance’te işlem yapılabilecek pariteler BEL/BTC, BEL/BNB, BEL/BUSD ve BEL/USDT olması planlanıyor.

Geçen Hafta “Token Swap” Haberi Gelmişti

Binance birkaç gün önce, gittikçe popülaritesini arttıran Uniswap platformuna benzer bir sistem geliştirdiğini duyurdu. Binance Liquidty Swap adlı proje, tıpkı bazı DeFi platformlarında olduğu gibi likidite sağlayıcılarına bu eylemlerinden faiz kazancı elde etmeyi vadettiğini açıkladı. Yatırımlardan pasif bir şekilde kazanç sağlamaya yarayan ve yield farming olarak da bilinen bu model artık Binance aracılığı ile daha geniş kitlelere sunuluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment