Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistten Çarpıcı Tahmin: Ethereum 2024 Aralık’ta Dip Yapabilir mi?

Kripto analisti Benjamin Cowen, Ethereum’un (ETH) 2024 Aralık ayında dip seviyesini görebileceğini öne sürdü.

Kripto para analisti Benjamin Cowen, Ethereum’un bu yılın aralık ayında nihayet dip seviyesini görebileceğini belirtti.

YouTube’daki 812 bin abonesine hitap eden Cowen, ABD’de işsizlik oranının tarihsel olarak Aralık ayında zirve yaptığını ve bunun kripto para piyasalarında dip seviyelerle örtüştüğünü aktardı.

Cowen’e göre,işsizlik oranının yükseliş trendine girmesi ve geçmişte Aralık ayında zirveye ulaşmış olması, Ethereum’un da aynı dönemde dip yapma ihtimalini artırdı.

Cowen ayrıca, Ethereum’un 2016 ve 2019 yıllarında da Aralık ayında logaritmik trend çizgisine dokunduğunu hatırlatarak, bu yılın son çeyreğinde de benzer bir hareketin gerçekleşebileceğini öne sürdü.

Analist yayında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İşsizlik oranının son altı ayda yükseldiği ABD eyaletlerinin sayısına baktığımızda, zirvenin genellikle dördüncü çeyrekte gerçekleştiğini görüyoruz. Bu durum, Ethereum’un 2024 Aralık ayında logaritmik trend çizgisine tekrar ulaşma ihtimaliyle uyumlu.

Cowen, büyük çaplı bir ekonomik çöküş beklemediğini, ancak daha hafif bir durgunluğun yaşanabileceğini ve bunun Ethereum’un fiyat hareketleriyle örtüşebileceğini söyledi.

Bu senaryonun, Ethereum’un geçmişte olduğu gibi 2024 Aralık ayında da logaritmik trend çizgisine yaklaşmasını sağlayabileceğini aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!