Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analiz: Binance Coin’in Kötü Durumu Yakında Tersine Dönecek

Kripto para sektörünün son dönemde en büyük çıkış yapan koinlerinden birisi olan BNB, son altı aydır ise düşüş yaşaması ile dikkat çekiyor. Koin, bir dönem 40 dolara kadar çıkmıştı ancak son gelişmeler ile birlikte düşüş iyice belirginleşti ve BNB fiyatı 15 dolara kadar düştü ve şu anda da o seviye içinde trade ediliyor.

Konuyla ilgili yapılan analizlere göre ise, BNB için düşüş periyodu artık sona ermek üzere. Analistler, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda, BNB’nin grafiğinde yavaş yavaş ‘bullish’ paternler oluşmaya başladığını ve bunun da fiyatı arttırma şansının yüksek olduğunu ifade ediyor.

Kaynak: AMB Crypto

Analize göre, BNB fiyatında bir ‘breakout’ da yaşanabilir. Bu hareketin de 30 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasında yaşanması, olası olarak ifade ediliyor.

Analistler, şu aşamada BNB için öncelikli hedefin yüzde 13,44’lük bir artış ile 16.30 ve 16.80 dolar arası olmasını bekliyor.

BNB’nin orta uzun vadede yavaş yavaş da olsa, artışa devam edeceği ve yatırımcısını memnun edeceği de yapılan yorumlar arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment