Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andreessen Horowitz: Bitcoin İçin Rekor Ufukta Gözüktü!

Lider kripto para birimi Bitcoin son günlerde oldukça volatil bir görüntü çizse de önde gelen yöneticiler hala buna olan inançlarını kaybetmemiş gibi gözüküyorlar. Özellikle bugün Satoshi Nakamoto‘nun cüzdan adreslerinden birisinden 40 BTC gönderildiği iddiası, BTC fiyatında 9.100 dolara kadar düşüşü beraberinde getirmiş ve paniği artırmıştı.

Cüzdanın Satoshi Nakamoto’ya ait olup olmadığı bilinmese de yaratılan bu FUD, ciddi bir düşüşü beraberinde getirerek aslında topluluğun ilginç bir şekilde Satoshi Nakamoto’ya hala bağlı olduğunu gösterdi. Satoshi’nin sahip olduğu BTC’leri satması, kısa süreli satış baskısından başka bir şey yaratmayabilir.

Andreessen Horowitz Yöneticileri İddialı

Bitcoin’in tamamen merkeziyetsiz yapısı, Nakamoto’nun bile artık bu projeyi dibe götürmekte zorlanacağını gösteriyor. Andreessen Horowitz yöneticileri de bu fikri destekleyip, Bitcoin aslında bir kırılma noktasına geldiğini ve yakında rekor yükseliş yaşayabileceğini düşünüyorlar. Chris Dixon ve Eddy Lazzarin, yayınladıkları blog gönderisinde dördüncü kripto para fiyat döngüsünün başlamak üzere olduğunu belirttiler.

2017 yılındaki döngüde BTC’nin 20.000 dolarlık rekorunu kırdığı göz önüne alınırsa, yeni döngü yeni bir rekor ile beraberinde gelebilir. Dixon, açıklamasının devamında Bitcoin’in özellikle Halving sonrasında yeni bir aşamaya geçiş yaptığını ve bundan sonra durdurulamayacak bir fiyata ilerleyebileceğini ifade eti.

Gerçekten de bugün Satoshi’nin elindeki BTC’leri satacağı korkusu bile BTC fiyatında sadece %4 gibi bir fiyat değişimine sebep oldu ve bu BTC’nin artık tamamen bağımsız bir hal aldığını gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment