Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ani Düşüş: XRP, Litecoin, Tron ve Cardano Kızıla Boyandı

Piyasa hacimlerine göre Top 10 içerisinde yer alan kripto para birimlerinin neredeyse hepsi, aniden yaşanan bir düşüş sonrası kızıla boyandı.  Tether dışında, başta Bitcoin olmak üzere, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano ve Monero düşüş yaşayan kripto para birimlerinden. Ancak düşüş yaşayanların arasından Litecoin, XRP, Tron ve Cardano haftalardır görmedikleri kadar düşük seviyeleri gören kripto para birimlerinden bir kaçı. Görünüşe göre ayı piyasası ciddi anlamda kendini göstermeye başladı.

Piyasa hacmine göre en büyük yedinci kripto para birimi Litecoin, bir saat içerisinde %4.69 üzerinde düşüş yaşadı ve 0,223008 dolara kadar geriledi.

LTCUSD 1-hour candlesticks | Source: tradingview

Justin Sun‘ın bitmek bilmeyen reklam çalışmaları ve ortaklıkları ile son günlerde biraz yol kat edip 2 kripto para birimini sollayan ve 11. sıraya yerleşen Tron ise, bir zamanlar Monero‘yu zorlayacak kadar yükselmesinin ardından, basın saatine göre %4.91’lik bir düşüş yaşamakta. Tron’un birim fiyatı ise 0,022 dolara kadar geriledi.

TRXUSD 1-hour candlesticks | Source: tradingview

Popüler kripto para birimi XRP ise, son günlerde RippleNet’e katılan yeni ortaklar ve kurumların aksine, basın saatine göre %3.47 oranında düşüş yaşıyor. XRP geçtiğimiz ay %98’lere kadar çıkan yükselmesi ve 0.70 dolara dayanması sonrası, sert bir düşüş yaşamış, daha sonra bir haftalık düzeltme ile durulmuştu.

XRPUSD 1-hour candlesticks | Source: tradingview

Dokuzuncu en büyük kripto para birimi de kaybedenler arasında. ADA basın saatine göre %4,23’lük düşüş ile 0,0695 dolardan el değiştirmekte. Top 10 içerisinde en çok değer kaybeden kripto para ise 7. sıradaki Litecoin oldu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment