Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Animoca Brands Destekli Proje Tokenları Çaldırdı, Yenisini Çıkaracak: Fiyat 9x Yaptı!

Animoca Brands destekli mobil oyun Benji Bananas, yerel token’ı PRIMATE’ın bir kısmının çalınmasının ardından yeni bir token ile değiştireceğini açıklayınca PRIMATE 9x’e yakın yükseliş yaşadı.

Hong Kong merkezli blockchain oyun geliştiricisi Animoca Brands tarafından desteklenen Benji Bananas, geçtiğimiz aylarda bir siber saldırıya uğradığını ve yerel token’ına ait piyasa yapıcı cüzdanlarından toplam arzın %20’lik kısmı olan 30 milyon PRIMATE’in çalındığını açıkladı.

Bu kapsamda Benji Bananas ekibi 17 Temmuz tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı bir açıklamada, mevcut PRIMATE tokenlarının “BENJI” adlı yeni bir token ile 1’e 1 oranda değiştirileceğini duyurdu. Ekip, BENJI ve PRIMATE’ın toplam arz, ve dolaşımdaki token sayılarının aynı kalacağını bildirdi.

Yeni token’ın 31 Temmuz veya daha erken bir tarihte piyasaya sürüleceğini belirten ekip, belirtilen şartlara uygun PRIMATE sahiplerinin değişim için 1 ay süresi olacağının altını çizdi.

Gönderinin yayınlandığı esnada cüzdan ve likidite havuzlarının “anlık görüntüsünün” alındığını belirten ekip, mevcut yatırımcılar tarafından sahip olunan PRIMATE tokenlarının BENJI ile 1:1 oranında değiştirileceğini dile getirdi.

Bu kapsamda PRIMATE token sahipleri, varlıklarını likidite havuzlarından çekmeleri ve cüzdanlarındaki varlıkları da hareket ettirmemeleri konusunda uyarıldı. Kullanıcıların yalnızca anlık görüntü sırasında cüzdanlarında ve likidite havuzunda bulundurdukları kadar PRIMATE’ı BENJI ile takas edebileceklerinin altı çizildi.

Ekip, Ethereum (ETH) ağı dışında saklanılan tokenların yeniden Ethereum ağına taşınması gerektiğini söyledi. Ayrıca bunların dışında bir saklama yöntemi kullanan yatırımcıların ise 18 Ağustos tarihine kadar ekip ile iletişime geçmesi gerektiği belirtildi.

 

Coingecko verilerine göre haberin duyulmasının ardından PRIMATE, 0,00407 dolar seviyesinden 0,0348 dolar seviyesine kadar yükselerek %970’e varan değer kazandı. Daha sonra bir miktar değer kaybı yaşayan PRIMATE, yazım esnasında 0,00282 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!