Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anket: John McAfee Kripto Piyasasının En ‘Etkileyici’ İsmi! – Diğer Önemli İsimler Hangi Sıralamada?

John McAfee belki de kripto para ve blockchain alanındaki bir çok kişi tarafından tanınan ve duyulmuş bir isim. Genellikle eleştirilerin odağında olan ve ilgi çekici açıklamalarda bulunan McAfee, yeni bir araştırmaya göre kripto para Twitter alanındaki en etkileyici isim olarak karşımıza çıkmakta.

John McAfee, Kripto Twitter’ın En Büyük İsmi

Clovr isimli araştırma firması, kripto para traderlarının kime güvendiğini öğrenmek için 500 adet blockchain ve kripto para kullanıcısını ankete aldı ve onlara ön görü, güncelleme ve tahminler konusunda en çok hangi ismi takip ettiklerini sordu. İnsanlardan 80 ‘influencer’ arasından YouTube, Instagram ve Twitter üzerinden hangilerini daha önde bulduklarını sıralamaları istendi.

Kuşaklara, cinsiyete hatta politik görüşlerine göre katılımcıları ayıran firma, X kuşağının en çok John McAfee’yi, daha sonra Vitalik Buterin‘i ve ondan sonra da Winklevoss ikizlerinden Cameron Winklevoss‘u önemsediği sonucunu buldu. John McAfee kadınların anket sonucu dışında bütün sonuçlarda birinci çıkmayı başardı. Geçmişte bir çok sıkıntılı projeyi ”shillemesi” ile tanınan McAfee, görünüşe göre eski etkisinden hiçbir şey kaybetmemiş gibi duruyor.

Kadınların en etkili buldukları isimlerin başında ise Christine Lu gelmekte. Bunun yanı sıra McAfee’nin takipçilerinin neredeyse %85’i, Twitter kaynaklı.

 

Survey Finds John McAfee Is the Most Influential Crypto Trading Figure

Cumhuriyetçiler LTC’yi, Demokratlar ETH’yi Mi Seviyor?

Hem Cumhuriyetçiler hem de Demokratlar için birinci sırada yer alan McAfee’nin altında, değişik bir ayrım söz konusu. Demokratların en etkili buldukları ikinci isim Ethereum‘un önde gelen ismi Vitalik Buterin iken, Demokratlar Litecoin‘in kurucusu Charlie Lee‘yi öne çıkarmakta.

Survey Finds John McAfee Is the Most Influential Crypto Trading Figure

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment