Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anonim Ethereum Balinası, Çantasında Hangi Kripto Paraların Olduğunu ve Ayı Piyasasının Ne Zaman Biteceğini Açıkladı

2017 yılında tek bir ay içerisinde yaptığı Ethereum alım satımı ile 200 milyon dolar kazanmasıyla Bloomberg gibi ana akım medyada bile kendinden söz ettiren gizemli bir trader, CCN ile yaptığı röportajda oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Tam kimliğini açıklamayan ancak 200M_trader olarak bilinen Ethereum balinası, 2011 yılında Bitcoin almaya başlayan ve sektöre ilk giriş yapan kişilerden bir tanesi konumunda. İlk Ethereum almaya başladığında 55 milyon dolarla yola çıkan balina, daha sonra bunu 30 gün içerisinde 283 milyon dolara çıkarmayı başarmış. Ayı piyasasının kendisine olan etkileri hakkında konuşan anonim isim, en son yaşanan rallide hayatını sürdürmesine yetecek kadar Ethereum ve Bitcoin sattığını ve şuan mevcut piyasadan etkilenmediğini vurguladı.

Piyasanın 2013 yılı ile 2015 yılı arasında yaşadığı düşüşte hata yaptığını ve düşüş öncesinde satış yapamadığını belirten balina, bu sefer aynı hatayı yapmadığını ve piyasanın döngülerinin olduğunu ifade etti. Sıradaki Bitcoin yarılanmasının büyümeyi tetikleyeceğini belirten balina, bunun çok büyük bir patlama yaratmayacağını ancak yine de büyüme yapacağını ifade etti. Kripto paralar için devam eden kripto para kışının da yarılanma yaklaştıkça biteceğini ifade eden 200M_trader, ayı piyasasının ne kadar sürdüğünü değil de, yarılanmaya ne kadar kaldığını hesaplamanın daha mantıklı olacağını da aktardı.

Yatırım yaptığı projeleri de açıklayan balina, temel olarak Ethereum, EOS ve TON (Telegram Open Network) projelerinden oluşan bir çantasının olduğunu ve bunun yanı sıra Roobee isimli bir projeye de 4.5 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment