Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sektörün Uzman İsminden Bitcoin Yorumu: “Yıl Sonuna Kadar 50 Bin Dolar Olacak”

Sektörün tanındık isimlerinden Antoni Trenchev, Bitcoin yatırımcılarını sevindirebilecek yeni bir fiyat tahmininde bulundu.

Nexo’nun kurucularından Antoni Trenchev geçtiğimiz aylarda Bitcoin ile ilgili bir tahminde bulunmuş, fiyatın bu yıl içerisinde 50 bin dolara kadar çıkabileceğini söylemişti. Trenchev kısa süre önce Bloomberg ekibinden Joana Ossinger ile bir araya geldi ve bu tahminin yineledi.

Hedef 50 Bin Dolar

Günümüzde Bitcoin’in 50 bin, hatta 100 bin dolara kadar çıkabileceğini söyleyen birçok analist var. Fakat bu isimler genelde bunun önümüzdeki birkaç yıl içerisinde yaşanabileceğini söylüyorlar. Trenchev ise Bitcoin fiyatının 2020 bitmeden 50 bin dolara ulaşabileceğine inanıyor.

Trenchev de yaptığı tahminin ne kadar iddialı olduğunun farkında. Fakat kendisi Bitcoin’in temellerinin oldukça sağlam olduğunu düşünüyor ve tahminini aslında buna dayandırıyor. Kendisinin konu hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

“Amerika Birleşik Devletleri Başkanı bile Bitcoin’in toplam arzını 21 milyonun üstüne çıkaramaz. Bitcoin’in gerçekten harika bir yapısı var ve bu yapının temelleri çok sağlam. Koda aktarılan bu temeller herhangi bir insan müdahalesiyle değiştirilemiyor… Ben bu yüzden yıl sonuna kadar 50 bin doları görebileceğimze inanıyorum. İddialı bir yorum olduğunun farkındayım ama hem temeller sağlam hem de yeni bir ivme yakalanıyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment