Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yatırımcıları Yılın İkinci Çeyreğinde Ciddi Gelir Elde Etti

Kripto para analiz firması Skew tarafından yayınlanan verilere göre, lider kripto para birimi Bitcoin 2014 yılından beri görülen en iyi dönemlerinden birisini 2020 yılının ikinci çeyreğinde yaşadı. Bitcoin’in ikinci çeyrekte %42 gibi önemli bir yükseliş elde ettiği görülüyor. Bitcoin, Mart ayında 3.700 dolara kadar gerilese de bunun devamında Nisan ayı itibariyle önemli bir yükseliş yakalamış ve ivmesi sayesinde 10.000 dolara kadar yükselmişti.

Bitcoin’in 2020 yılının ikinci çeyreğinden önceki üç dönem boyunca üst üste düşüş yaşaması ise bu yükseliş ivmesinin ne kadar kritik ve önemli olduğunu göstermekte.

Bitcoin İçin Riskli Dönem Başladı

Skew tarafından yayınlanan analizde Bitcoin’in inanılmaz bir ikinci çeyrek geçirmiş olmasının yanı sıra üçüncü çeyrek hakkında da bir ipucu yer alıyor. Sadece 2017 ve 2018 yıllarının üçüncü çeyreğinde lider kripto para biriminin düşüş yaşamadığı ve bunun devamında her üçüncü çeyrekte ciddi düşüş yaşandığı görülüyor.

Bitcoin bu yazının kaleme alındığı an itibariyle 9.100 dolardan işlem görüyor ve diğer senelerdeki düşüşlere benzer bir hareketin görülmesi, fiyatı 6.000 dolar bandına kadar indirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment