Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apple, TRON’u Kendi Borsa Uygulamasına Ekledi

TRON’un kurucusu Justin Sun bu sabah Twitter sayfasında Apple’ın kendi borsa ağına Tron Foundation fiyatlandırmasını koyarak TRX’e yaptığı desteği takipçileri ile paylaştı.

Apple kendi ağına XRP, BTC ve Qtum gibi kripto para birimlerini eklemenin yanı sıra blockchain teknolojisinin büyümesi konusunda da aşırı pozitif bir yaklaşıma sahip. Apple bu sebepten ötürü TRX’i kendi ağına ekleyip bu kripto para biriminin fiyatlandırmasını, toplam piyasa değeri vb. benzeri bilgileri verip sadece daha küresel erişime sahip bir kripto para birimini ulaşım sağlamıştır. Kullanıcıların bu fiyatlandırmaya ulaşması için manüel olarak Apple Borsa uygulamasından TRX-USD seçeneğini eklemesi gerekmekte.

Apple’in kurucu ortağı Steve Wozniak Mayıs ayının başlarında blockchain teknolojisinin ne denli büyük bir bilgi teknolojisi devrimi olacağına inandığını ifade etmişti. TRX basın saatine göre 4.684 milyar dolar toplam piyasa hacmi ve 0,071242 dolarlık birim fiyatı ile 9. sırada yer almakta.  TRX’in listelendiği borsalar arasında Upbit, Bithumb, Binance ve Bit-Z gibi önemli ve büyük kripto para borsaları da bulunuyor. Topluluk bu yeni güncellemenin yatırımcıları daha yatırım yapmadan piyasa dalgalanmaları hakkında uyaracağı için,  kesinlikle TRX’in değerini arttıracağını düşünüyor.

”Apple resmi olarak TRX fiyatlandırmasını ekledi! Tek yapmanız gereken Borsa uygulamasına TRX-USD’yi eklemek. Dünya çapındaki 1 milyar Apple kullanıcısı TRX piyasa bilgileri hakkında en üst düzeyde kalmayı başaracak. Gelin ve bizimle büyüyün. #TRON”

Bir Tron hayranı Albert Kim ise Justin Sun’ın bu tweetine biraz öfkeli bir yorumda bulundu:

”Gülmekten öldüm. Çok aşağılık bir herifsin. Apple Uygulama Mağazası üzerindeki bir uygulama TRX-USD eşini listeye ekledi. Apple’in bununla hiçbir alakası yok. Yatırımcılarını kandırmaya çalışmayı bırak. O kadar aptallar ki bu büyük ihtimalle işe yarayacak.”

Başka bir Twitter kullanıcısı ise Justin Sun’ın son dönemdeki fazla sayıdaki duyurularından sıkılmışçasına şunları ifade etti:

”Ne kadar çok reklam yaparsan o kadar çok bu koinin ana ağ sürümü sonrası dibi boylayacağını düşünüyorum. @justinsuntron”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment