Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aptos Piyasayı Karıştırdı: Benzerleri ve Sahteleri Yüzde 100’ün Üzerinde Değer Kazandı

Kripto kredi firması Apricot Finance, kısaltması başka bir token ile benzediği için güçlü bir ralli yaşadı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen kripto kredi firması Apricot Finance (APT), 17 Ekim tarihinde piyasaya sürülen ve yakın zamanda Binance ve FTX gibi büyük kripto para borsalarında listelenmesi planlanan Aptos (APT) ile aynı kısaltmaya sahip olması nedeniyle son 24 saat içerisinde %102‘ye varan değer artışı yaşadı.

Hafta başında piyasaya sürülen ve 18 Ekim tarihinde Binance tarafından listeleme planı duyurulan Aptos (APT) yatırımcılar arasında hızla popüler oldu. Aptos’un yükseleceğini düşünen yatırımcılar token’a yatırım yapmak isterken aynı kısaltmaya sahip Apricot Finance’e yatırım yapmış bulundular.

CoinMarketCap gibi forumlardaki kullanıcılar insanları yanlışlıkla Apricot Finance’e yatırım yapmamaları konusunda uyarırken bazı kullanıcılar da Arpicot Finance’in de bu yükselişten payını aldığını dolayısıyla almaya devam edilmesi gerektiğini savundu.

APT kısaltmasına sahip bir çok diğer altcoin de gün içerisinde %100’ün üzerinde değer kazandı. Öte yandan gün içerisinde Aptos ismi ile birden fazla token listelendi birbirlerinden farklı isimlere sahip bu tokenlar yatırımcıları oldukça zor duruma düşürdü.

Apricot Finance son 24 saatte 0,004007 dolardan 0,008097 dolara yükselerek %102‘nin üzerinde değer kazandı yazım esnasında 0,006793 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!