Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aptos’dan TikTok’un Web3 Rakibe Yatırım: Token Fiyatı Uçuşa Geçti

Aptos Labs’ın (APT) popüler sosyal medya uygulaması TikTok’un Web3 rakibi olarak bilinen Chingari’ye öz sermaye yatırımı yapmasıyla GARI uçuşa geçti.

Yerel bir ajansın haberine göre Aptos, Hindistan merkezli on-chain video uygulaması Chingari’ye öz sermaye yatırımında bulundu. Chingari yetkilileri yatırımların kullanıcı büyümesi, ürün geliştirme ve küresel genişleme için kullanılacağını aktardı.

Chingari’nin yeni ve yükseltilmiş sürümünün 2023’ün ikinci çeyreğine kadar Aptos blockchain’ine geçirileceği de verilen bilgiler arasında yer aldı. Yatırım haberinin duyurulmasından dakikalar sonra uygulamanın yerel token’ı GARI sert bir şekilde %60’a yakın yükseliş gösterdi.

Blockchain ekosistemi aktörlerince sosyal medya uygulamaları konusunda deneyimli olarak bilinen Aptos Labs CEO’su Mo Shaikh konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Chingari’deki ekip, içerik oluşturucuların kullanıcılarla etkileşim kurabilmesi adına yeni yollar geliştirdi. Aptos Labs olarak bize gösterecekleri yeni inovasyonları dört gözle bekliyoruz.

Şu anda Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Endonezya, Türkiye ve ABD’den milyonlarca kullanıcı için kullanılabilir durumda olan uygulama, yakın zamanda daha stratejik pazarlara açılmayı hedeflediğini belirtti. Chingari CEO’su Sumith Ghosh konu hakkında şunları söyledi:

Aptos Labs ile ortaklığımız, yakın gelecekte daha yeni pazarlara açılmadan önce Hindistan Web3 ekosisteminde güçlü bir temel kurulmasını sağlayacak. Bu ortaklık, blockchain üzerindeki bir milyar kullanıcı hedefimizde önemli bir yapı taşı olacak.

Chingari’nin yerel kripto para birimi GARI ortaklık haberinin ardından 0,0554 dolardan %60 değer kazanarak 0,0876 dolara yükseldi. GARI, Coingecko verilerine göre yazım esnasında 0,077 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!