Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Araştırma Şirketi Yayınladı: Chainlink Tehlikede Mi?

Chainlink (LINK) şüphesiz hem merkezsiz finans (DeFi) bağlantısı hem de sahip olduğu yatırımcı kitlesi sayesinde son günlerin en çok kazandıran kripto para birimlerinden birisi oldu. LINK’in 2020 yılının başından bu yana %400 ve üzerinde artış elde etmesi de bunun kanıtlarından birisi olarak görülüyor.

Chainlink İçin Bütün İndikatörler Olumsuz!

Yatırımcılar geçtiğimiz haftalarda 8 doların üzerine çıkan ve rekor kıran LINK fiyatında çok sert bir düşüş yaşanacağını ifade eden Zeus Capital isimli araştırma firmasına ise tam olarak bu sebepten ciddi tepki göstermekte.

Basın saati itibariyle LINK fiyatında %5 gibi bir düşüş yaşansa da Zeus Capital araştırma firması bu düşüşün çok daha fazla artacağını düşünüyor. Bütün teknik indikatörleri inceleyen ve hepsinin güçlü satış sinyali verdiğini vurgulayan Zeus Capital, bunu verilerle ortaya koydu.

Zeus Capital, Chainlink projesinin Rusya tarafından yapılan pump ve dump şeması sayesinde yükseldiğini, şimdi ise düşüş vaktinin geldiğini vurgulamakta. Chainlink’in kripto para sektörünün “Wirecard” şirketi olduğunu belirten Zeus Capital, aslında geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık olayı ile gündeme gelen şirkete vurgu yaparak LINK’in de dolandırıcılık odaklı olduğunu ima etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Bilal Bas
    Posted 24 Temmuz 2020 - 21:19 21:19

    Chainlink duzenleme yaşayıp tekrar yükselmeye devam edecek. kullanim alani cok genis ve cok ciddi bir proje üstelik piyasa hacmi hicte oyle pump and dump yapılacak bir proje değil. bu haber hayatimda okudugum en sacma haber! Bu şirket dunyanin saygin bir cok şirketiyle anlasma yapti daha dun binance ve Alman telekom deviyle anlasti, google, intel, oracle hangisini sayayim. Ongoruler bu seneyi $20 civarlarinda kapatacagi yonunde. gezegen uzerinde tek kripto analisti chainlinkle ilgili olumsuz dusunmuyor

Leave a comment