Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Araştırma: Tron, Geçtiğimiz 30 Gün İçerisinde Büyüme Kaydeden Tek Kripto Para Oldu

Basın saatine göre toplam piyasa hacmi açısından en büyük sekizinci kripto para birimi olan Tron, 4 Şubat tarihinde çok kısa bir sürede %10 üzeri yükseliş yakalayıp, daha sonra bunu %5’e kadar düşürmesi ile gündeme gelmişti ancak söz konusu kripto para hala %5 civarı bir yükselişe sahip. Özellikle son bir aydır bir yükselip bir azalan Tron, çizdiği grafik ile LongHash isimli araştırma firmasının da dikkatini çekti ve LongHash top 25 arasında yer alan kripto para birimlerini Sharpe Oranı isimli bir yöntem ile incelemeye aldı.

Sharpe Oranı olarak bilinen yapı, riske göre portföyün kazancını ve getirisini ölçen bir orandır ve Nobel ödüllü William F. Sharpe tarafından geliştirilmiştir.


Söz konusu rapora ve son 30 günlük verilere göre top 25 kripto para birimi arasında tek getiri sağlayan Tron kripto para birimi olarak gözükmekte. Özellikle BitTorrent token satışı ile dikkatleri üzerine çeken Tron, Binance ile yaptığı ortaklık ile kesinlikle çok fazla avantaja sahip oldu. BitTorrent Token projesi ise ilk toplu satışa çıkarıldığı andan bu yana 6 kat artış yaşayarak kesinlikle yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment