Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Araştırmacı: LN’nin Square Uygulamasına Eklenmesi, Bitcoin ETF’si ve Bakkt’ın Toplamından Daha Büyük Etki Yaratabilir!

Kripto para sektöründeki birçok uzman Bitcoin‘in gerçek kullanım konusunda gelişme sağladığını iddia etse de, aslında BTC kabul eden mağazaların sayısında ciddi bir azalma mevcut. Ancak bu durum ABD’nin en popüler mobil uygulamalarından birisinin Bitcoin konusunda verdiği hizmeti iki katına çıkarması ile değişebilir.

Bazı araştırmacılara göre uygulamanın Lightning Network entegrasyonu, tek başına bütün endüstriyi yeni fiyat rekorlarına bile taşıyabilir. Kripto para ve Blockchain araştırmacısı olan ve Twitter üzerinde Rhythm Trader takma ismi ile tanınan Alec Ziupsyns, Twitter CEO’su Jack Dorsey’in Square uygulamasını ön plana çıkarttı ve uygulama hakkında önemli iddialarda bulundu.

Dorsey geçtiğimiz tarihlerde Lightning Labs CEO’su Elizabeth Stark ile birlikte verdiği bir demeçte, Lightning Network’un Square’in CashApp uygulamasına gelmesinin an meselesi olduğunu ifade etmiş ve Bitcoin’in bir para biriminde olan özelliklere sahip olduğunu tekrarlamıştı. Alec de Square’in Cash App uygulamasının Lightning Network entegrasyonunun, Bakkt ve Bitcoin ETF’sinin toplamından bile daha büyük bir etkiye sahip olabileceğini ve ”tsunami vaktinin geldiğini” aktardı.


Alec’in yanı sıra Bitcoin donanım ve yazılım sağlayıcısı Casa’nın CEO’su Jeremy Welch de, geçtiğimiz tarihlerde yaptığı açıklamada Square’nin Lightning entegrasyonunun ”devasa” etki yaratabileceğini ifade etmişti. Uzmanların bu konuda haklı olup olmadığını ise bekleyip hep beraber göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment