Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arbitrum Aktiviteleri 2 Ayda Yaklaşık 6 Katına Çıktı: Airdrop İhtimali Konuşuluyor

Kripto araştırma şirketi Delphi Digital, Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümü Arbitrum’un aktivitelerinin ağustos ayındaki Nitro güncellemesinden bu yana büyük artış gösterdiğini öne sürdü.

Delphi Digital 1 Kasım tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı araştırma raporunda, 24 Ekim itibariyle Dune Analytics’ten aldığı verilere göre Arbitrum üzerinde gerçekleştirilen toplam işlem sayısının ağustos ayından bu yana %50 arttığını belirtti.

Şirket 3 Kasım tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Arbitrum’un Ethereum katman-1’in %62’si kadar işlem gerçekleştirildiğini paylaştı. Şirket analistleri, Arbitrum’daki haftalık kullanıcıların 10 Ekim’den bu yana %125 artarak 24 Ekim itibariyle 282.000 kullanıcıyla yeni bir zirveye ulaştığına dikkat çekti.

Öte yandan analistler, Offchain Labs kurucu ortağı Steven Goldfeder tarafından ima edilen yerel bir token’a dair airdrop umutlarıyla ağdaki aktiviteleri artırmaya çalışan spekülatörler tarafından yönlendirilmiş olabileceğini iddia ediyor.

Diğer bir katman-2 çözümü Orbiter Finance’in verilerine göre ise 27 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Ethereum katman-2 işlemleri 5,78 milyonu aşarak periyotta yeni bir rekor kırdı. Gerçekleştirilen işlemlerin %46,59’u Arbitrum aracılığıyla yapıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!