Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fidelity Komisyonsuz Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Ticaretine İmkan Sağlayacak

Dünyanın en büyük yatırım kuruluşlarından biri olan Fidelity Investments, yeni bir kripto teklifiyle perakende yatırımcıların dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

Fidelity Investments perakende yatırımcıların ilgisini çekmek için kripto para hizmetlerinde yeniliğe gidiyor. Şirket, Fidelity Crypto adını verdiği yeni oluşumu sayesinde yatırımcılarına komisyonsuz Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) alım-satım imkanı sağlayacak. Şimdilik sadece bu iki öncü kripto para birimi işlemler için uygun olsa da diğer kriptoların da değerlendirildiği ve gelecekte sisteme dahil edilebileceği söyleniyor.

Perakende odaklı bu ürün, kurumsal odaklı “Fidelity Digital Assets” birimi tarafından destekleniyor. Her ne kadar kullanıcılardan komisyon alınmayacak olsa da her işlemin gerçekleştirilme fiyatına %1’lik kar oranı ekleneceği belirtildi.

Fidelity, dijital varlıkları benimseme konusunda diğer büyük geleneksel yatırım şirketlerine kıyasla daha daha hızlı davrandı. Şirket bu komisyonsuz ticaret imkanlarının yanı sıra Kanada’da bir Bitcoin borsa yatırım fonu, ABD’de birden fazla kripto ve metaverse ile ilgili ETF imkanı sunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!