Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest CEO’su Cathie Wood: SBF Bitcoin’i İşte Bu Yüzden Sevmedi!

Ark Invest yatırım şirketi CEO’su Cathie Wood, kötü piyasa koşullarına rağmen Bitcoin’in (BTC) dirençli yapısına övgüde bulundu ve kripto paraların gidişatına dair yorumlar yaptı.

Ark Invest tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisini alıntılayarak paylaşımda bulunan Cathie Wood,Bitcoin ve blokzinciri merkezi oyuncuların neden olduğu krize rağmen sekteye uğramadı” ifadelerine yer verdi. İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucusuna karşı ağır ithamlarda bulunan Wood şu ifadelere yer verdi:

Sam Bankman Fried’in Bitcoin’i sevmemesine şaşmamalı. Bitcoin şeffaf ve merkeziyetsiz ve SBF onu kontrol edemiyordu.

Wood’un alıntıladığı Ark Invest gönderisinde ise özellikle FTX kaynaklı piyasa kargaşasına rağmen uzun vadeli sahipler tarafından tutulan arzın değişmediğine yer verildi. Geçtiğimiz ay aktif Bitcoin sahiplerinin sayısının da %18‘den fazla artış gösterdiğini belirten makale, bunu 2021 başından beri görülen en pozitif yüzdeli değişim olarak nitelendirdi. Bununla birlikte borsalardan Bitcoin çıkışına değinen bu içerik, yatırımcıların “kendi kendine saklama” yöntemlerini zamanla benimsediğinin altını çizdi.

Uzun süredir Bitcoin destekçisi olarak tanınan Wood son olarak kasım ayının başında Bitcoin’in 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşacağını düşündüğünü ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!