Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Kurucusu Bitcoin (BTC) Hedefini Yineledi: Milyon Dolarlık Fiyat Tahmini!

Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood, sektördeki krizlerin doğal ve gerekli olduğunu öne sürerek şirketin 1 milyon dolarlık Bitcoin fiyat hedefini yineledi.

Cathie Wood 23 Kasım tarihinde Bloomberg’e verdiği röportajda, kripto para sektöründe devam eden krizle ilgili yorumlarda bulundu. Wood, yaşananların ardından geçmişte Bitcoin için verdikleri 1 milyon dolar hedefinin arkasında durmaya devam etti.

Krizleri savaş testlerine benzeten CEO, bazen sektörde bu testlere ihtiyaç duyulduğunu ve bu şekilde hayatta kalan şirketlerin ortaya çıktığını belirtti.

Wood, krizin her ne kadar kurumsal tarafın kripto para sektörüne olan geçişini yavaşlatacağını kabul etse de yüksek profilli yatırımcıların sektöre dair çalışmalarını tamamlamaları halinde kripto paralara güveneceklerini öne sürdü. Wood, başlangıçta daha güvenli limanlar olarak gördükleri Bitcoin ve Ethereum’a geçebileceklerini düşündüğünü ifade etti. Ayrıca CEO, kurumsal firmaların Bitcoin ve Ethereum’u daha iyi anlamalarının gerekliliğine de değindi.

Öte yandan CEO, Bitcoin’in 2030 yılının başına kadar 1 milyon dolara ulaşacağı hedefini de program akışında yineledi. Şirket ocak ayından bu yana kripto para piyasasında yaşanan fiyat düşüşlerine ve iflaslara rağmen fiyat hedefini korumaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!