Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple-SEC Davası İçin Verilen 15 Aralık Tarihi “Doğru Değil”

FOX Business muhabiri Eleanor Terrett, Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) 15 Aralık’ta bir uzlaşmaya varacağı iddiasını yalanladı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, hafta sonunda yaptığı açıklamalarda Ripple ile SEC arasındaki davanın 15 Aralık’ta sonlanabileceğine dair bazı söylentiler olduğunu söylemişti.

“Ripple davasının 15 Aralık’ta biteceğine dair dedikodular duydum. Bu dava sektör genelinde felaket düzeyinde etkiler yaratabilir.”

FOX Business muhabiri Eleanor Terrett ise XRP’nin geliştiricisi Ripple ile SEC arasındaki davanın 15 Aralık’ta biteceği iddialarını yalanlıyor. Bu iddiaların “doğru olmadığını” söyleyen Terrett, şu paylaşımı yaptı:

“Davaya yakın olan kaynaklarımız, 15 Aralık’la ilgili çıkan dedikoduların asılsız olduğunu söylüyor.”

Geçen ay da buna benzer bazı dedikodular çıkmış, Ripple ve SEC davasının 15 Kasım’da sonlanacağı iddiası ortaya atılmıştı. Terrett, bu iddiaları da yalanlamıştı.

XRP topluluğunun tanınan isimlerinden avukat John E. Deaton da Terrett’ı destekler bir açıklama yaparak, “(Bu bilgi) herkesten önce (Terrett’ın kaynaklarına) ulaşırdı. Terrett da (bu iddia) doğru değil diyor.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!