Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Coinbase Yatırımlarını Artırıyor: İki Günde 4,7 Milyonluk Alım Daha

Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, son iki günde 4,7 milyon dolarlık daha Coinbase hissesi (COIN) alarak yenilen yapılanan borsa içerisindeki yatırımlarını arttırdı.

Ark Invest, tarihin en düşük seviyeleri etrafında gezinen Coinbase hisselerini değerlendirmeye devam ediyor. Şirket, 10 Ocak tarihinde aldığı 33.756 hissenin yanı sıra Coindesk’in bir yatırımcı e-postasına dayandırdığı haberine göre 12 Ocak tarihinde 74.792 hisse daha satın aldı.

Ark Invest böylece son iki günde portföyüne toplam 4,7 milyon dolar değerinde 108.548 hisse eklemiş oldu. Hisseler, Ark Innovation ETF (ARKK) bünyesine alındı. Ark Invest, son iki satın alım ile beraber ocak ayı içerisinde toplamda 4 defa COIN alım işlemi gerçekleştiren Ark Invest, daha ayın başlarında olmamıza aralık ayının rekoru olan 9 alıma oldukça yaklaşmış oldu.

Öte yandan ABD’nin en büyük kripto para borsası olarak bilinen Coinbase ise geçtiğimiz günlerde ABD’li regülatörlerle 100 milyon dolarlık bir uzlaşma sağlamasının ardından yeniden yapılanma kapsamın 950 çalışanın işine son vereceğini açıklamıştı. Borsanın tarafından ardı ardına gelen bu hamleler ile birlikte son 5 gün içerisinde %27 değer kazanan COIN hisseleri haber esnasında 43 dolar seviyelerinde seyrediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!