Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Eski Analisti Ethereum İçin 10 Bin Dolar Fiyat Hedefi ve Tarih Verdi!

Ark Invest kripto bölümünün eski yöneticisi ve analist Chris Burniske, Ethereum’un (ETH) önümüzdeki 2 yıl içerisinde 10 bin dolar bandına ulaşabileceğini öne sürdü.

Geçtiğimiz yılın sonunda FTX iflasıyla birlikte yaşanan düşüşün kripto paralara yatırım için doğru bir dip seviyesi olduğunu belirten ve tahmininde şimdilik haklı çıkan Chris Burniske yakın tarihli bir gönderisinde, Ethereum için 10 bin doları işaret etti.

Burniske, 2025 yılında Ethereum’un 10 bin dolara ulaşabileceğini belirtirken alım yapmak için ciddi düzeltmeler bekleyen yatırımcıların bu fırsatı muhtemelen elde edemeyeceğini öne sürdü.

Öte yandan analist, Ethereum’u 1 dolardan 10 dolara oradan 100 dolara ve son olarak 1000 dolar bandına kadar izleyen ve harekete geçmeyen kitleyi hedef alarak 10 bin dolarda görüşürüz dedi:

Elbette geri çekilmeler yaşayacağız, ancak mega likidasyon operasyonlarına dayalı kapitülasyonlar bekliyorsanız muhtemelen yükselişten sonrasını beklemeniz gerekecek. Ethereum’da 1 dolar, 10 dolar, 100 dolar ve 1.000 dolardaki veri hareketliliklerinin görüşlerini değiştirmesine izin vermeyen antilerle Ethereum 10.000 dolar olduğunda görüşmek üzere.

Analist, ilk gönderisinin devamı niteliğinde bir paylaşımında 10 bin dolara doğru yükselişin 3 ay içerisinde gerçekleşmeyeceğini vurgulayarak geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in 3 ay içerisinde 1 milyon dolara ulaşacağını iddia eden Balaji Srinivasan‘a göndermede bulundu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,1 değer kazanan ETH, yazım esnasında 1.860 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!