Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su Açıkladı: Bitcoin Lightning Network Entegrasyon Planı

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, borsanın Bitcoin (BTC) katman-2 çözümü Lightning Network’ü entegre edeceğini söyledi.

Armstrong yakın bir tarihte resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Coinbase’in Bitcoin Lightning Network’ü entegre edeceğine dair söylemlerde bulundu. Ancak Armstrong, entegrasyona dair başka herhangi bir detaydan bahsetmedi.

CEO’nun açıklamaları, bir sosyal medya kullanıcısının Armstrong’un Bitcoin Lightning Network hakkında hiç konuşmadığını söylemesi üzerine geldi.

Geçmişte de Lightning Network hakkında pek çok gönderi yayınladığını ima eden CEO, gönderilerinin birkaç ayda bir otomatik olarak silindiğini bu nedenle herhangi bir kanıt olmadığını ifade etti.

Armstrong konu hakkında yayınladığı gönderide şu ifadelerde bulundu:

Yaptığı paylaşımlar birkaç ayda bir otomatik olarak siliniyor yani arama geçmişi yok. Lightning harika ve entegre edeceğimiz bir şey.

Coinbase, Lightning Network’ü entegre etmesi durumunda Bitfinex, Kraken ve OKX ile beraber bu entegrasyonu gerçekleştiren en büyük ticaret platformlarından biri olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!