Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Senatörden SEC Başkanına Kripto Paralar Konusunda Eleştiri: Kötü Niyetli!

ABD Kongresi’nin kripto dostu üyelerinden Tom Emmer, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler’in kötü niyetli bir regülatör olduğunu söyledi.

Tom Emmer yakın tarihte verdiği röportajda, SEC Başkanı Gary Gensler’in kötü niyetli bir regülatör olduğunu ifade etti. Emmer, Gensler’in kripto para sektörüne dair açık görüşlü olduğuna dair söylemlerinin gerçeği yansıtmadığının altını çizdi.

Kongre üyesi konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Gensler, gerçek anlamda kötü niyetli aktörleri tamamen gözden kaçırırken kripto topluluğuna körü körüne yaptırım eylemleri püskürtüyor.

Kongre Üyesi, Gensler tarafından yönetilen SEC’nin kripto para birimlerine karşı tutumunu, ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase ve SEC arasında geçen düzenleyici diyaloglara değinerek ele aldı.

Coinbase’in Earn ürünü hakkında görüş almak için SEC’ye başvurduğunu hatırlatan Emmer, kurumun uzun toplantılar sonucunda herhangi bir görüş bildirmediğini bunun yanı sıra Coinbase’e Earn ürünü hakkında bir Wells bildirimi gönderdiğini dile getirdi

Emmer, Gensler’in bu tutumunun ABD halkı ve kripto para topluluğu için başkanın iyi niyetle düzenleme yapmadığına dair açık bir mesaj olduğunun altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!