Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Forbes Analisti: Bitcoin Bu Formasyon ve Direnci Kırarsa Yükseliş İçin Onay Alır!

Forbes yazarı ve ekonomi analisti Jesse Colombo, Bitcoin’in (BTC) bir formasyon içinde bulunduğuna işaret etti ve bununla birlikte önemli bir direnç olan 30 bin doları geçerek yükseliş için onay alabileceğini söyledi. 

Jesse Colombo yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, Bitcoin’in güncel fiyat durumuna dair açıklamalarda bulundu. Analist, içinde bulunduğumuz konsolide yapıda 30 bin dolar direncinin altında bir flama formasyonu oluştuğunu belirtirken olası bir kırılmaya işaret etti. Colombo, Bitcoin’in bu formasyondan başarıyla çıkmasının ve hacimli bir şekilde 30 bin dolar seviyesini aşmasının yükseliş için önemli bir sinyal olabileceğini ifade etti:

İşte Bitcoin’de gözlemlediğim şey: 30 bin dolarlık önemli direnç seviyesinin hemen altında bir flama formasyonu oluşuyor gibi görünüyor. Bitcoin, güçlü hacim ile flama modelinden çıkıp 30 bin doları kırabilirse bu yükseliş onayı için bir sinyal olacaktır.

Öte yandan analist, Bitcoin’in haftalık grafiğinde 30 bin doların öneminin altını çizdi. Colombo, Bitcoin’in daha önce birçok kez 30 bin dolar seviyesini ya önemli bir destek ya da önemli bir direnç olarak fiyatladığını hatırlatırken bu fiyat bandında yaşanacak hareketin Bitcoin’in geleceğini tayin edebileceğini ima etti.

Colombo ayrıca sınırsız arza sahip olan dolar gibi kağıt paraların nihayetinde krize sürükleneceğine ve bu kriz ortamının da insanları Bitcoinaltın ve gümüşe yönlendireceğine inandığını ifade etti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde 1,4% değer kazanan Bitcoin, yazım esnasında 28.323 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!