Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Eski Analisti Uyardı: Bitcoin’de (BTC) 20.000 Dolar Ethereum’da (ETH) 1.000 Dolar Gelebilir

Ark Invest eski analisti Chris Burniske’in ağustos ayının başında yaptığı tahmin bu noktaya kadar başarıyla ilerledi. Analist, Merge güncellemesinden sonra düşüş yönlü hareketlerin devam edeceğini ön görüyor.

Twitter üzerinde binlerce kullanıcıya hitap eden Ark Invest eski analisti Chris Burniske, ağustos ayının başında Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının 18 Haziran’da gördüklerini dip seviyelerini tekrardan test etmelerinin sağlıklı bir düzeltme olacağını tahmin etmişti. Kendisinin de gerçekleşmesini beklediği bu sağlıklı düzeltme için Bitcoin fiyatında 20.000 doları, Ethereum fiyatında ise en azından 1.000 doları işaret etti.

Analistin paylaştığı söz konusu gönderiye gelen “Merge’den önce mi sonra mı?” sorusu üzerine “Sonra” yanıtını verdi.

Ünlü analist Burniske’nin yaptığı bu tahminden sonra kripto para fiyatlarında kısa süreli bir yükseliş hareketi gözlemlenmiş olsa da, bugün yaşanan düşüş ile birlikte tahminin yapıldığı anki fiyatların altına gelmiş bulunuyoruz.

Analist bugün paylaştığı başka bir Twitter gönderisinde tahminlerinin arkasında olduğunu yenilerken, kullanıcıları tek yönlü düşünmemeleri konusunda uyardı. Düşüşün hangi noktaya kadar devam edeceği bilinmese de Ethereum Merge güncellemesinden sonra bir “haberi sat” durumunun yaşanması olası görünüyor. Ayrıca Bitcoin fiyatının 22.800-22.500 bandındaki desteğini hızla kırması, akıllara bir sonraki destek olan 20.800‘ü getiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!