Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Eski Analistinden Çarpıcı Kripto Para Yorumu: Fiyatları umursamayın

Yatırım şirketi Ark Invest’in kripto biriminin eski sorumlusu Chris Burniske, kripto para ve blockchain teknolojisinin ayı piyasası örtüsünün altında gelişmeye devam ettiğini öne sürdü.

Burniske yakın geçmişte resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, halihazırda kripto para piyasasında büyük bir karamsarlık bulunduğunu ancak yatırımcıların bu durumu gereğinden fazla ciddiye aldığını ifade etti. Analist, düşük fiyatlar ve durağan kripto para piyasasına rağmen teknolojinin gelişmeye devam ettiğinin altını çizdi.

Burniske, aslında son zamanlarda birçok analistin yatırımcılara verdiği tavsiyeye benzer bir tavsiyede bulundu. Kripto para piyasaları veya hisse senedi piyasalarında kötü zamanların her dönem gerçekleşebileceğini bu durumun yatırımcıları karamsarlığa itmemesi gerektiğini söyledi. Analist kripto para piyasasının yeniden büyüyeceğine inandığını belirtti.

Bitcoin destekçisi olan Michael Saylor da yakın zamanda bir benzer tavsiyelerde bulunmuştu ve değer ile fiyatın farklı anlamlara geldiğinin altını vurgulamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!