Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opensea’den Yeni Destek: BNB Chain Entegrasyonunu Duyurdu

Dünyanın en büyük NFT (Non-fungible token) pazar yeri OpenSea, entegrasyonunu duyurdu.

OpenSea, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla BNB Chain’in ağının platforma entegre edildiğini duyurdu. Verilen bilgiye göre şimdilik 1 Ocak 2022‘den itibaren ağ üzerinde yayınlanmış bütün koleksiyonlar ve işlemler OpenSea üzerinde görüntülenebilecek. Şirket yakın zamanda geçmişe dönük daha fazla koleksiyonu ve veriyi entegre edeceğini de belirtti.

The Block tarafından sağlanan verilere baktığımızda toplam NFT hacminin büyük çoğunluğunu halen daha Ethereum ağındaki NFT’ler oluşturuyor. Kasım ayı içerisinde ulaşılan 31,74 milyon dolarlık hacmin 24,88 milyon dolarlık kısmının Ethereum tabanlı NFT’lere ait olduğu görüldü.

İlk dönemde sadece Ethereum desteği sunan OpenSea’nin diğer ağlara yönelik entegrasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu güne kadar Ethereum haricinde Polygon (MATIC), Solana (SOL), Klaytn (KLAY), Arbitrum, Optimism (OP), Avalanche (AVAX) olmak üzere altı farklı blokzinciri destekleyen OpenSea, BNB ağı birlikte ile desteklediği ağ sayısını yediye çıkartmış oldu.

Geçtiğimiz ay OpenSea, kullanıcıların Avalanche tabanlı NFT’leri listeleyip satabileceğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!