Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Eski Analistine Göre Ethereum Bitcoin Karşısında Kırılıma Hazır!

Ark Invest kripto bölümünün eski yöneticisi ve analist Chris Burniske, Ethereum’un (ETH) Bitcoin’e (BTC) karşı iki yıl süren bir konsolidasyon aşamasının ardından karşı yükseliş yaşamaya hazırlandığını öne sürerek altcoin yatırımcılarını sevindirdi.

Burniske 27 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 2 yıla yakın bir süredir devam eden konsolidasyonun ardından ETH/BTC’nin aylık periyotta kırılıma hazırlandığını dile getirdi. Uzmanlara göre bu kırılım Ethereum öncülüğünde birçok altcoindeki yükselişi tetikleyecek.

Analist kırılımla beraber Ethereum’un Bitcoin’i performans anlamında geride bırakacağını ima ederken sosyal medya kullanıcıları da Burniske ile benzer doğrultuda fikir beyan ederek destek oldu.

Burniske yakın geçmişte yatırımcılara Ethereum’da bir sıçrama beklediğini dile getirmişti. Beklediği yükseliş için “Ethereum’un yatırımcılarını Valhalla’ya götürecek” ifadelerini kullanan analist, daha sonrasında yükselişten önce bir düzeltme gelebileceğini belirtmişti. Analist, konu hakkında yaptığı esprili yorumda şu ifadelerde bulunmuştu:

Sanırım Ethereum yatırımcılarını Valhalla’ya götürmeden önce gerçekten öldürecek.

Coingecko verilerine göre son 30 günde sırasıyla %3,7 ve %2,8 değer kazanan ETH ve BTC, son 24 saat içerisinde %3,2 ve %2,2 yükseliş göstererek yazım itibariyle 1.656 ve 23.739 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!