Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes, 8,4 Milyon Dolarlık Altcoin’i Birkaç Aylığına Kilitledi

Kripto para borsası BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, Binance destekli PENDLE için yeniden bullish pozisyon aldı.

Pendle’a aylardır yatırım yapan ve projenin danışmanlarından biri olan Arthur Hayes, yüklü miktarda PENDLE kilitledi.

Birkaç ay bekleyebilir

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre Arthur Hayes, bugün sabah saatlerinde 1,65 milyon PENDLE kilitledi. Bunlar, 5 Eylül’e kadar kilitli kalabilir.

Resim

PENDLE sahipleri, kilitledikleri tokenlar karşılığında vePENDLE kazanıyor. PENDLE tokenlar ne kadar uzun süre kilitli kalırsa, kazanılan vePENDLE’ların değeri o kadar artıyor. VePENDLE sahipleri, havuzlarda oy hakkına sahip olmanın yanı sıra, protokoldeki işlem ücretlerinden elde edilen gelirler sayesinde protokolün gelirinin bir kısmından pay alıyor.

Arthur Hayes, Haziran 2023’ten beri Binance ve Wintermute aracılığıyla PENDLE alıyor. Bunlar için token başına ortalama 2,24 dolar harcadığı tahmin ediliyor. CoinGecko verilerine göre PENDLE, yazım sırasında 5,10 dolardan el değiştiriyor.

BitMEX’in kurucusu, geçen hafta 1,55 milyon PENDLE’ın stake’ini geri çekmişti. Bu işlem, PENDLE takipçileri tarafından bearish olarak yorumlandı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, PENDLE’ı Temmuz 2023’te İnovasyon Bölgesi’ne eklemiş, projeye bir ay sonra Binance Labs aracılığıyla yatırım yapmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!