Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Bitcoin İçin Boğa Sinyali Verdi, Bu Altcoin’i Binance’e Transfer Etti!

BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes, boğa sezonunun çok yakında başlayacağını ima ettikten kısa bir süre sonra Binance’e yaklaşık 2 milyon dolar değerinde Lido DAO (LDO) transfer etti.

Arthur Hayes 13 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden “Boğa sezonuna hazır mısınız?” şeklinde bir gönderi paylaştı. Yaptığı paylaşımdan birkaç saat sonra Binance’e yaklaşık 2 milyon dolar değerinde 785 bin LDO gönderen eski CEO’nun olası stratejisi gündem oldu.

Bir on-chain araştırmacısının ortaya koyduğu verilere göre Hayes, söz konusu LDO’ları geçtiğimiz yılın ağustos ayından bu yana ortalama 2,35 dolar maliyetle elinde tutuyordu. Hayes LDO varlıklarını mevcut 2,73 dolarlık piyasa fiyatından satması halinde %15’in üzerinde kar elde ederek yaklaşık 95 bin dolar kazanacak.

Eski CEO’nun transferi kullanıcılar arasında spekülasyonlara konu oldu. Bazı kullanıcılar Hayes’in LDO’larını satıp farklı varlıklara yöneleceğini öne sürerken diğer yatırımcılar ise varlıklarını teminat olarak gösterip türev araçlarda yaşanabilecek fırsatları değerlendirebileceğini iddia etti.

Öte yandan Hayes’dan henüz transfere yönelik bir açıklama gelmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!