Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Memecoin Stratejisinden Çabuk Vazgeçti, Zararına Sattı

Kripto para borsası BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, memecoin piyasası hakkındaki görüşlerini kısa sürede değiştirmişe benziyor. Hayes, elindeki tokenları satmaya başladı.

BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, 27 Eylül’de yaptığı açıklamada memecoin’lere yönelik iyimser olduğunu belirterek 250.000 dolar değerinde PEPE ve 250.000 dolar değerinde MOG satın almıştı

Memecoin yatırımından zarar etti

Bugün, bu PEPE ve MOG tokenlarını merkezi bir kripto para borsasına (CEX) transfer eden Hayes, işlemlerinden 40.000 dolar zarar etti. Hayes’in elindeki PEPE ve MOG tokenlarının toplam değeri şu an 460.000 dolara düştü.

Hayes’in memecoin yatırımlarıyla ilgili bu gelişme, 27 Eylül’de attığı bir tweet ile başlamıştı. O gün memecoin’lerin performansından umutlu olduğunu belirten Hayes, Binance üzerinden 250.000 dolarlık PEPE satın almıştı. Aynı zamanda, 1 saat içinde 23,48 milyon ATH tokenı (1,5 milyon dolar) almıştı. Hayes, 15 Ağustos’tan bu yana toplam 116,63 milyon ATH tokenı (7,5 milyon dolar) satın aldı ve ortalama alım fiyatı 0,0645 dolar oldu.

Arthur Hayes, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ABD’deki seçimler öncesinde piyasadaki likidite ortamının olumlu olduğunu söyledi. ABD seçimlerine kadar iyimser olduğunu belirten Hayes, seçimler yaklaştıkça daha az risk almaya başlayacağını ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!