Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Tahminini Güncelledi: Bitcoin (BTC) İçin Yeni Fiyat Verdi

BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes Genesis’in içerisinde bulunduğu likidite krizini aşamayacağını düşündüğünü söyledi. Ayrıca Hayes, Bitcoin (BTC) tahminini 10.000 dolara çekti.

Arthur Hayes 22 Kasım tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, FTX’in iflası sonucunda varlıklarının bir kısmının borsada mahsur kalması sonucunda yakın zamanda bir likidite krizi ile yüzleşen Genesis’ın Bölüm 11 iflas mahkemesine başvuracağını düşündüğünü söyledi. Hayes, yaşananların Bitcoin fiyatını etkileyeceğini öne sürerek Bitcoin tahminini güncelleyerek 10.000 dolara düşürdü.

Hayes 10 Kasım tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden Bitcoin için 10 ila 15 bin dolar arasında bir fiyat beklentisi içerisinde bulunduğunu belirtmişti. O tarihte FTX ile anlaşma yapabilecek tek kişinin Binance CEO’su olduğunu öne süren Hayes, FTX düşüşünden hemen önce 15 bin dolar uzlaşmalı Bitcoin satım opsiyonu da aldığını belirtmişti.

Öte yandan Genesis’ın, Binance ve Apollo ile finansman yardımı konuları üzerine yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlanmaması yatırımcılara göre şirketin iflas mahkemesine başvurma ihtimalini güçlendirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!