Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MATIC’i Yükselişe Geçiren Gizem Çözüldü: Polygon Yeni Anlaşmasını Duyurdu

En popüler Ethereum (ETH) ölçeklendirme platformlarından biri olan Polygon, NFT platformu Magic Eden ile entegrasyonunu duyurdu. MATIC duyuru sonrası yükselişe geçti.

Polygon ekibi resmi Twitter hesabı üzerinden, 22 Kasım’ı (bugünü) işaret ederek gizemli bir gönderi paylaşmıştı. Bu paylaşım üzerine birçok iddia ortaya atıldı ancak geçtiğimiz dakikalarda yapılan açıklama yatırımcıların merakını sonlandırdı. NFT pazar yeri Magic Eden, Polygon tabanlı NFT desteği sunmaya başlayacağını duyurdu.

Mevcut durumda Solana (SOL) ve Ethereum (ETH) tabanlı NFT’leri destekleyen Magic Eden ayrıca Web3’e giren markaların gelişimini hızlandırmak adına Polygon ile anlaştığını belirtti.

Polygon konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, blockchain oyunlarını hızlandırmak ve bir sonraki “milyar kullanıcıya” ulaşmak adına Magic Eden ile çalışmaktan heyecan duyduğunu açıkladı.

Dün yapılan paylaşımdan bu yana %10 değer kazanan MATIC bu değerin %5’ini Magic Eden entegrasyonun ardından yaşadı.

Polygon’un dün yaptığı paylaşımda ortaya atılan iddialardan bir tanesi de Youtube anlaşması oldu. Geçtiğimiz günlerde Instagram’ın NFT platformu için altyapısını kullanacağını duyurmasının üzerine yükselişe geçen Polygon’un, bu sefer de Youtube ile anlaşacağı iddia edilmişti. Youtube’un resmi Twitter hesabından da “mor kalp” paylaşması, Polygon’a bir gönderme olarak yorumlandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!