Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Atari Token 29 Ekim’de Bu Borsada Satışa Çıkacak

Atari Group tarafından yayınlanan basın duyurusuna göre şirketin kendi geliştirdiği Atari Token 29 Ekim tarihinde Bitcoin.com borsasından satın alınabilecek.

1972 yılında kurulan ve dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Atari, yeni teknolojilere uyum sağlamak için kendi dijital cüzdanını ve Atari Chain’i geliştirdi. Blockchain tabanlı yeni bir ekosistem kuran şirket bunlara ek olarak bir de Atari Token adlı özel bir token hazırladı.

Atari Token 29 Ekim’de satışta

Şirket Atari Token adlı dijital paranın satışını 29 Ekim tarihinde Atari Chain üstünden yürütecek. Alım satım işlemleri ise Bitcoin.com borsası üstünden gerçekleştirilecek. Şirketin açıklamasına göre bu tokenın arz fiyatı 0.25 dolar olacak ve başlangıç aşamasında sadece 1 milyon dolarlık token satılacak. Token bunun ardından borsada listelenecek.

Ne işe yarayacak?

Basın duyurusunda yer alan bilgilere göre bu token, Atari’nin kurmaya çalıştığı yeni ekosistemin önemli unsurlarından biri olacak. Bu token blockchain tabanlı oyunlarda olduğu gibi genel olarak daha farklı video oyunlarda da kullanılabilecek.

Şirket ayrıca bu ekosistemin bir gün DeFi (merkeziyetsiz finans) uygulamalarını da kapsayacağını belirtti. Atari bu tokenı zamanla DeFi tabanlı oyun finansmanları için de kullanmayı planlıyor. Atari CEO’su Frédéric Ceric, amaçlarının “insanlara interaktif eğlence sektöründeki en üst düzey deneyimi sunmak” olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!