Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Atari Token (ATRI) Bugün Borsada Listelenmeye Başladı

Atari Token (ATRI), halka satışın erken bitmesi sebebiyle şirket tarafından 2 Kasım 2020 tarihinde Bitcoin.com borsasında listelenmeye başlayacağını duyurdu. Duyuruda, tokenın yakında Atari Exchange (Atari borsası) üzerinde de listeleneceği ifade edildi.

Atari Token (ATRI) için 29 Ekim 2020 tarihinde halka satış etkinliği gerçekleştirilmişti. Teklif fiyatı 0.25 dolar olan token, Bitcoin.com borasında satışa sunulmuştu. Etkinlikte 4 milyon tokenın satılacağı kullanıcılara duyurulmuş ve bu tokenların toplam değeri 1 milyon dolar olarak belirtilmişti. 30 Ekim tarihinde ise tüm tokenlar satıldığı için satışların kapatıldığı açılandı. Token, 2 Kasım 2020 tarihinde Bitcoin.com üzerinde işlem görmeye başladı.

https://twitter.com/BitcoinComExch/status/1322231340171960321

 

Şirketin açıklamalarına göre, Atari Token’ın satışa sunulması, Atari blockchain ağı için iki önemli fayda sağlayacak. Birincisi likidite olarak belirtilirken ikincisi de Atari blockchain sisteminde gelecekte yapılabilecek gelişmelere ön ayak olma potansiyeli olarak ifade ediliyor. Atari, tokenın amacını video oyun sektöründe bulunan platform ve kullanıcıların rahatlıkla kullanabilmesi olarak gösteriyor.

Şu anda CoinGecko verilerine göre Atari Token (ATRI) Bitcoin.com üzerinde 0,248946 dolardan işlem görüyor. Toplam piyasa değeri ise 17.100.076 USD (1.264 BTC) olduğu belirtiliyor.

atari-token-atri

Atari borsası ne zaman açılıyor?

Atari borsasının açılışıyla ilgili olarak şirket, Bitcoin.com üzerinde token ile birkaç gün işlem yapılmasının bekleneceğini söyledi. Blockchain’in küresel olarak sağladığı özgürlüğü desteklediklerini açıklayan şirket, borsanın sunacağı özellikleri de web sitelerinde şu şekilde özetledi:

Mobil uygulama: Her yerden kripto para işlemi yapılmasını sağlayacak bir mobil uygulama.

Para birimleri: Platform, hem kripto hem de fiat olmak üzere çeşitli para birimlerini ve tokenları destekleyecek.

Kredi kartı: Kredi kartı ile mobil uygulama üzerinden kripto para satın alma desteği.

Güvenlik: Tüm işlemlerde gereken güvenliği sağlama sözü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!