Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistler Yorumladı: Ethereum Fiyatı Yakında Yükselebilir

Yüksek takipçiye sahip kripto para traderı ChaseNL, Twitter’da Ethereum fiyatı ile ilgili bir grafik analizi paylaştı. Trader, Ethereum’un (ETH) 412 dolara yükselerek büyük bir ralliyi tetikleyebileceğini öne sürdü.

ChaseNL, Ethereum (ETH) fiyatı için paylaştığı grafik ile ilgili olarak ETH için 412 doları hedef gösterdi. Analiste göre, Ethereum 370 doları aşarak 395 dolardaki direnç seviyesine gelmeyi başardı. Bu da analist tarafından ETH’nin 412 dolara kadar çıkabileceğinin bir göstergesi olarak yorumlandı.

ethereum-grafik

ETH için olumlu yorum yapan başka uzmanlar da var

Newsbtc’de Nick Chong, ChaseNL’nin yorumu üzerine bir analiz paylaştı. Analizinde ETH grafiğinin ETHBTC paritesi için önemli bir yükseliş seviyesine ulaştığını  ve bu yükselişin aynı zamanda ABD doları karşısında da büyük bir yükselişe işaret ettiğini ifade etti. Bu yükseliş için Chong’un belirttiği işaret ETH’nin 300 dolar seviyesindeki destek noktasını geri alması. Analiste göre eğer Ethereum bunu başarırsa yakında ralli gelebilir. 

Ethereum’da düşüş ihtimali olduğunun da unutulmaması gerektiğini altını çizen Chong, Bitcoin’de görülecek bir fiyat düzeltmesi, borsadaki zayıflık, ABD seçimleri ve DXY’nin yükselme eğilimi gibi bir dizi faktörün ETH fiyatını olumsuz etkileyebileceğinin bazı uzmanlar tarafından söylendiğini de ekledi.

Ek olarak, analist Crypto Michael da Ethereum fiyatı için bir yorum yaptı. Analist, paylaştığı ETHBTC grafiği verisine dayanarak Ethereum’da bir sıçrama olabileceğini söyledi.

ethereum-grafik

CoinGecko verilerinde şu anda ETH’nin 385,65 dolar seviyesinde olduğu görülüyor. Son 24 saatteki performansına bakıldığı zaman ETH için en yüksek değerin ise 402,09 dolar olduğu belirtiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!