Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launchpool’un Yeni Projesi Hard Protocol Nedir?

Binance Launchpool’un yedinci projesi Hard Protocol (HARD) oldu. HARD ile yield farming faaliyetleri yarın başlayacak ve 6 Kasım’da token borsa tarafından listelenecek.    

Dünyanın önde gelen borsalarından Binance’in Launcpad platformu, imza atmaya hazırlandıkları yeni projeyi duyurdu. Resmi kanallar yoluyla açıklama yapan Binance, bu 7. projenin Hard Protocol (HARD) olduğunu kamuoyuna açıkladı.

Binance tarafından yayınlanan blog gönderisine göre kullanıcılar yarın itibarıyla, 30 gün boyunca HARD tokenı elde etmek için Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD) ve Kava (KAVA) havuzlarına yatırım yapabilecekler. Binance borsası HARD tokenı 6 Kasım’da inovasyon bölgesinde listeleyecek ve işlemler HARD/BTC, HARD/BNB, HARD/BUSD ve HARD/USDT pariteleri çerçevesinde başlayacak.

Hard Protocol (HARD) nedir?

Hard Protocol, Kava üzerine inşa edilen ve dijital varlıklar ile zincirler arası yield farming işlemleri yapmaya yarayan ve merkeziyetsiz bir para piyasasıdır. HARD ise protokolün kendi kripto parasıdır. Aslında Hard Protocol, Kava tarafından geliştirilen Harvest.io’nun yeniden markalanmış hali olarak tanımlanıyor.

Brian Kerr tarafından yapılan açıklamaya göre, hasat anlamına gelen “harvest” kelimesi yeni ve başarısız projeler ile giderek kirlenen DeFi sektöründe artık başka çağrışımlar yaptığı için böyle bir adım atıldı.  Kava ekibi, tamamen gerekli denetimlerden geçmiş Harvest.io’nun adından dolayı diğer uygulamalarla karıştırılmasından korkarak, projeyi yeniden markalamaya karar verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!