Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Atomic Swap Özelliği, BitPay’e de Geliyor

Kripto para sektörünün en önemli teknolojilerinden birisi, hiç kuşku yok ki atomic swap özelliği.

Herhangi bir merkezi borsa yapısı ya da diğer üçüncü partiler olmaksızın, bir kripto paranın bir diğeri cinsinden dönüşümüne olanak sağlayan atomic swap kavramı, kripto para şirketleri için son derece önemli bir teknik gereklilik olarak dikkat çekiyor.

Şirketler de, bu özellikten faydalanmak ve sektördeki rakiplerinden bir adım öne geçebilmek için, bu teknoloji ile ilgili ciddi yatırımlar yapıyorlar ve bu işe ciddi bir vakit ayırıyorlar.
Kripto para ödeme şirketleri arasında kendine iyi bir yer edinen ve son derece bilindik bir şirket olan BitPay’in CEO’su Nicolas Dorier ise, bitcoinist sitesine verdiği röportajda, atomic swap özelliğine ilişkin önemli müjdeler verdi.
Atomic swap özelliğinin bu yıl içerisinde BitPay sistemi içine tümüyle entregre edilmesini beklediğini belirten Dorier, bu konu ile ilgili olarak çalışmaların sürdüğünü ve önümüzdeki dönemde gerekli açıklamaları yapmayı planladıklarını da ifade etti.
Dorier, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
”Evet, atomic swap özelliği herkesin de bildiği gibi çok önemli bir konu. Biz de, BitPay olarak bu işin üzerine tüm gücümüzle düşüyoruz. Bu yıl içinde BitPay içerisinde atomic swap özelliğini getirmeyi planlıyoruz. Teknik manada çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Shapeshift’in bir dönem peşinde olduğu şeye benzer bir iş ortaya çıkarmak, şu anda en büyük amacımız.”
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment