Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche (AVAX), BLRD ile Stratejik Ortaklık Kurdu: Önümüzdeki Yıl Web3 Oyunu Piyasaya Sürülecek

Avalanche’ın (AVAX) geliştirici topluluğu Ava Labs, 2023’te hayata geçirilecek Web3 oyunu için Japon oyun şirketi BLRD ile stratejik ortaklık kurduğunu açıkladı.

Ava Labs tarafından paylaşılan bir blog gönderisine göre, Japon oyun geliştirici şirketi BLRD ile bir Web3 oyunu yapmak için anlaşmaya varıldı. Söz konusu oyunun 2023 yılında piyasaya sürülmesi öngörülüyor.

Japon oyun devi ve internet medya şirketi GREE’nin bir yan kuruluşu olan BLRD, 10 yılı aşkın süredir oyun piyasasında yer alıyor ve milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyor. Ayrıca GREE şirketinin elinde AVAX tuttuğu iddia ediliyor.

Stratejik anlaşma ile BLRD, NFT’ler üzerinden oyun geliştirme ve dağıtım, doğrulayıcı çalıştırma ve üçüncü taraf oyunlara yatırım dahil olmak üzere Web3 sektörüne kapsamlı bir giriş yapmayı planlıyor.

Ava Labs’ın Web3 oyun Başkanı Ed Chang konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

GREE, oyuncuların sevdiği oyunları üretme konusunda on yıldan fazla bir geçmişe sahip. Oyun zinciri Avalanche’ı geliştireceklerinden ve geleceğini daha da parlak hale getirmek için ortak olacaklarından heyecan duyuyoruz. Ava Labs, GREE’nin bir Web3 oyun merkezi haline gelmesine yardımcı olacak tüm araçlara sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!