Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche (AVAX) Yolsuzluk İddiaları Eşliğinde Değer Kaybediyor: Son 24 Saatte Yüzde 10,6 Düşüş

En büyük blockchain platformlarından biri olan Avalanche’da düşüş devam ediyor. Şirketin yerel tokenı AVAX, CryptoLeaks’in iddialarıyla birlikte son 24 saatte %10,6’lık düşüş yaşadı.

Crypto Leaks’in 26 Ağustos günü öne sürdüğü iddialara göre, Ava labs şirketi “rakip kripto para şirketlerine zarar vermek” ve “düzenleyici kuruluşları kandırmak adına” hukuk sistemini kendi çıkarları için kullanıyor.

İddialar doğrultusunda TSİ dün gece saatlerinde Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), bir gönderi paylaştı. CZ, yaptığı açıklamalarda doğrulundan emin olmadığını ancak Binance’in de bir hedef olduğunu belirtti.

Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer söz konusu iddiaların hepsini “asılsız kışkırtıcı makale” ifadeleriyle yalanladı ve reddetti.

AVAX’ta %10’luk Düşüş: Teknik Analiz

Ayı piyasası rallisinin bitişiyle birlikte %45’e yakın düşüş yaşayan AVAX, hem 50 hem de 200 mumluk hareketli ortalamasının altında seyrediyor.

16,3 dolar seviyelerinde desteği bulunan AVAX’ın, bu seviyenin de altına düşmesi durumunda 13 dolarlara kadar gerileyebileceği düşünülüyor. Yukarı yönlü hareketlerine başlaması durumunda ise 22 dolar seviyeleri ve 29 dolar seviyeleri direnç olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!