Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Madencilik Havuzu Antpool Merge Sonrası Ethereum’da (ETH) Varlık Tutmayacağını Açıkladı: Merge sansür riski barındırıyor

Madencilik şirketi Bitmain’in iştiraki olan madencilik havuzu Antpool, Ethereum Blockchain’inin hisse kanıtı (PoS) sistemine geçişinden sonra müşterilerinin varlıklarını Ethereum’da (ETH) tutmayı bırakacağını açıkladı.

Antpool resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Ethereum’un blockchain sistemini iş kanıtından (PoW) hisse kanıtına (PoS) geçirecek Merge güncellemesi sonrasında müşteri varlıklarını Ethereum’da (ETH) tutmayı bırakacağını belirtti. Açıklamada, bu hamlenin nedeninin Ethereum’un farkı ülkelerde sansüre uğraması riski olduğu ifade edildi.

Antpool, Satoshi Nakamoto’nun iş kanıtı sistemini benimsediği ve güvenliğine inandığını açıkladı. Bitcoin (BTC), Ethereum Classic (ETC) ve diğer tüm iş kanıtı coinlerini ve tokenlarını desteklediğini belirten şirket, kendini her zaman iş kanıtı sisteminin geliştirilmesine ve bakımına adadığını ifade etti.

Gönderide, Ethereum’un iş kanıtı sistemi ile çalışan versiyonu Ethereum Classic gibi varlıkların madenciliğine devam etmek isteyen kullanıcılar için ise madencilik hizmetlerinin sunulmaya devam edileceği ve varlık güvenliklerinin her zamanki gibi sağlanacağı belirtildi.

Şirket, kullanıcılarına birikmiş Ethereum varlıklarını çekmek adına 3 Eylül 2022 tarihine kadar hesaplarına bir Ethereum cüzdanı eklemelerini tavsiye etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!